Rapport fra en begejstret nørd!

Det er fedt at være i cambridge. Det er virkelig meget kompetente folk, som holder oplæg og alle man taler med, har en stor viden om Unge og tro. Men jeg oplever, at vi i Danmark er et lidt andet sted end i den engelsk talende del af verden.

For de fleste unge i DK er spiritualitet et fragment i deres hverdag, og selvom de måske synes at religion og åndelighed er spændende, så er det ikke noget de på den måde beskæftiger sig med i deres hverdag

Her på konferencen virker det som om at der er en fælles norm om, at alle unge har en åndelig længsel. Det kan godt være, det er rigtigt, men jeg tror bare ikke, at alle oplever den, og der er også mange som slet ikke er i kontakt med den. Så det giver selvfølgelig nogle forskellige udgangspunkter, som er enormt vigtige, når vi taler missional youthministry.

Igår var jeg til et ret spændende oplæg omkring, hvordan vi kan krerere en hermeneutisk metode, hvor vil hjælper unge til at bestemme en kristuspraksis for deres liv… snart står det på pub lunch med Richard Passmore og Pater noval, det skal nok blive godt.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: