Intentioner

På søndag skal jeg tale om rejsen. I regen har vi en temarække om rejsen. På søndag skal jeg tale om, at når vi rejser er det altid med en intention om at bevæge os, men det er ikke altid vi er bevidst om, hvilken rejse vi vælger. Den letteste rejse at vælge er den, der handler om os selv. Om at bare jeg har det godt med mig selv, så opnår jeg lykken.

Men den rejse som Jesus kalder os til at drage ud på er rejsen som handler om at tage sit kors op, sætte livet til for sine venner, at omfavne den udstødte, at omvende sig. Det er alt andet end en behagelig rejse, men så let kommer vi til at ville undgå det ubehagelige.

På nabogaden til mit kontor blev der i søndags skud og dræbt en 19 årig fyr. Det er så let bare at cykle forbi stedet med blomster. Men hver dag i den her uge er jeg stoppet ved dødsstedet og mærket smerten og det ubehagelige og den trykkede stemning. Men der er lige der midt i alt det ubehagelige, alt det der gør ond, at Gud giver og giver os mod til at forestille os et nyt i morgen. Se det er opstandelse! (billede stephen sandoval)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: