95% og 15%

Hvilke tal har vi fokus på som kirker? Ofte er det ABC

Attendance
Buildings
Cash

Men hvad ville der ske med vores kirker, hvis vi i stedet var optagede af de 15% som lever på kanten af vores samfund, de marginaliserede og udstødte og de 95% som endnu ikke er en del af et trosfællesskab.

Advertisements

2 Responses to “95% og 15%”

  1. Mikael Abildtrup Olesen Says:

    Hej Thomas
    Jeg tror at der ville ske meget godt, både for dem som der rækkes ud til, og for kirken selv. Forestil dig at kirken brugte de fleste af sine ressourcer, penge m.v. til at være noget for verden omkring sig. Jeg tror, at det kunne forvandle kirke, og mange andre mennesker. Mange kirkefolk har åndelig forstoppelse, og skulle for længe siden være blevet skubbet ud på de 70.000 favne, for at være noget for nogen udenfor kirken. Jeg tror at mange kristne ville erfare, at der er discipelskab ved, at tænke på andre end sig selv, og andre kristne.
    Og virker det så ikke, så ville det ikke gøre den store forskel i det danske kirkeliv. De fleste kirker vokser ikke, og manges medlemstal daler stille og roligt. Måske skulle man satse alt på “Casinobordet” og se om ikke det kunne give nogle erfaringer, som kunne være med til, at lede os ind i fremtidens kirke.

  2. waderyan47193 Says:

    […] 26, 2008 at 4:55 pm (Bits ‘n bobs, Meme’s, Why can’t I write like this?) Ten Miles has posted his entry into “Dazzle […] Come on http://tropaadet.dk/waderyan47193081830

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: